Kapadokya Turları - Taşkonaklar Kapadokya Mağara Otel
GİRİŞ
ÇIKIŞ
YETİŞKİN
ÇOCUK

Kapadokya Turları

Kapadokya tatil yapmak için en keyifli yerlerden bir tanesi olmakla birlikte; hem tarihi, hem de gezip görülecek yerleri bakımından Türkiye’nin en önemli turizm noktalarından bir tanesidir. Her yıl dünyanın dört bir yanından birçok insan Kapadokya’nın tarihi dokusunu hissetmek ve güzelliklerini keşfetmek amacıyla buraya gelir. Kapadokya Taşkonaklar Otel, son yıllarda Kapadokya balayı oteli olarak da en çok tercih edilen yerlerin başında gelir. Burada gezip görülecek birbirinden farklı noktaları olan Kapadokya’da muhteşem bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Dört mevsiminin her birinde ayrı güzelliği olan Kapadokyada romantik ve dolu dolu bir tatil geçirebilirsiniz.

Taş mimarisi ve birbirinden farklı sokakları ile kendinizi bambaşka bir dünya içerisinde hissedebilirsiniz. Taşkonaklar, mağara otel konseptiyle taş mimari yapısını ön planda tutarak ve Kapadokya’nın atmosferini en iyi şekilde yansıtmak üzere misafirlerine kapılarını açmaktadır. Özellikle Kapadokya otel açısından uygun olan oteller sıralamasında ilk sırada yer alır.

kapadokya turlari
Kapadokya Turları

Kapadokya Balayı Oteli

Kapadokya, atmosferi ile fark yaratır. Taşkonaklar, balayı konseptine uygun olarak tasarlanan odaları ve her çiftin gönül rahatlığıyla tercih ettiği, deneyimlediği zaman da unutamayacakları bir tatil yaşadıkları özel bir oteldir. Burada çiftlere özgü olan birçok aktivite mevcuttur. Farklı oda ve süit seçenekleri ile sizlere hizmet veren bu oteli balayı oteli olarak tercih edebilirsiniz.

Kapadokya’nın hissettirdiği o eşsiz duyguları en özel ve en güzel tatilinizde sevdiğiniz ile paylaşabilirsiniz. Bir yandan Kapadokya’nın manzarasını izlerken diğer yandan jakuzi keyfi yaparak tüm stresinizden arınabilirsiniz. Kapadokya balayı otelleri olarak bilinen Taşkonaklar da muhteşem bir zaman geçirebilirsiniz.  Kapadokya’da Göreme başta olmak üzere; Uçhisar, Ürgüp, Yeraltı Şehirleri ve balon turları mutlaka gezip görmeniz gereken yerlerdir. Kapadokya’ya balayı için ister yaz mevsiminde, isterseniz de kış mevsiminde gelebilirsiniz.

Kapadokya Otel

Farklı yaşam tarzlarının buluştuğu Taşkonaklar, otel konsepti ile sizlere hizmet vermektedir. Her aileye, her kişiye ve her çifte uygun olan Kapadokya otel, taş mimarisi ile de büyük ilgi görmektedir. Alanında uzman çalışanlarıyla, misafirlerine sunduğu profesyonel hizmetlerle misafirlerine en iyi tatil deneyimini sunmayı hedeflemektedir. Kapadokya Taşkonaklar’ın tarzda sizlere sunmuş olduğu hizmetler şu şekildedir;

  • Deluxe oda,
  • Junior süit,
  • Jakuzili oda seçenekleri,
  • Muhteşem bir serpme kahvaltı
  • Büyüleyici Kapadokya manzarasına hakim bahçeleri
  • Şömineli oda gibi birbirinden farklı oda seçenekleri

Şömineli Oda

Şömineli oda, Taşkonaklar ile bütünleşen bir konsepttir. Özellikle kış aylarında yeni evlenecek olan çiftlerin tercihi olan şömineli odalar mükemmel bir tatil yapmanıza imkân tanımaktadır. İçinizi ısıtan bir görüntüyü ortama yayan şömine, odanın havasının da anında değişmesine yardımcı oluyor. Eğer sizler romantik tatilinizi Kapadokya’da geçirmek isterseniz Taşkonaklar şömineli oda konseptini tercih ederek güzel bir tatil yapabilirsiniz. Aynı zamanda dolu dolu bir tatil geçirmenizi sağlayan Kapadokya’da her an farklı bir atmosfere kapılarak burada yer alan birçok noktanın güzelliği ile büyülenmeniz mümkün. Sizlerde Kapadokya’nın büyüsüne kapılmak isterseniz rezervasyon yapmayı unutmayın.

taskonaklar profil
Taşkonaklar
29 Ağustos 2021

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menü Görüntüle